Helgen

Så var det söndagkväll igen och ångesten inför ny dagisvecka är här. Jag har en känsla av att det kommer vända den här veckan. Måndagarna brukar oftast vara lite jobbigare efter helgen. Den här veckan har vi ingenting inplanerat på schemat eftersom öppna förskolorna är stängda. På tisdag funderar jag på att prova på mapa-styrka på Svettis. Det tror jag kan passa mig/oss bra! Imorgon ska jag nämligen påbörja min träning igen. Första passet blir en löprunda till röbo. Det återstår att se hur långt jag orkar?!

Idag har vi återigen haft mysigt med ännu en solig och vacker höstdag. Farmor Eva kom in på besök och vi träffades hos Ronja och Tomas. Medans papporna var iväg på tennis tog vi en liten promenad i Stadsparken så barnen fick sova en stund. Sen fortsatte vi mot creperi lemoni. Det var ett mycket bra val och vilka flashbacks det gav mig. När Milian var nyfödd satt vi med hela mamma-gänget där och käkade vid ett par tillfällen. Nu satt vi där med två barn. Varav båda två var på väldigt dåligt humör. Junelle fick sitt livs första total-black-out. Hon bara skrek helt utan att jag visste varför. Ungefär som i bilen fast ändå inte. För i bilen vet jag ju att det är för att hon sitter i bilen. Och sitter fast. Och inte får närhet. Nu bara skrek hon och ingenting tröstade henne. Inte ens bröstet. Hon blev ännu argare när jag försökte. Herregud vilket stresspåslag det gav mig. Jag kunde lixom inte hålla tillbaka tårarna. Det var nog mest trötthet när jag tänker tillbaka för Gud så lite hon sover nu... Idag har hon sovit ca 2 timmar sammanlagt. Sjukt lite för en 2 månaders bebis? Amningen har fungerat sämre igen, varför? Så konstigt. Idag provade vi faktiskt att ge flaskan igen och det fungerade (kanske för bra?) efter andra försöket. Då åt hon upp 120 ml efter amningen från båda brösten. Det är väl ett tecken på att hon behöver mer än vad hon får av mig? Vad vet jag. Men det känns ju så. Om jag sammanfattar det hela så är det nog inte konstigt att hon sover så pass lite om hon aldrig blir riktigt mätt. Samtidigt så är hon väldigt ofta glad och verkar nöjd. Har hon isf vant sig med att ständigt vara hungrig? Amningen verkar vara svängande iaf. Nya tag imorgon igen så får vi se hur detta slutar :) Har jag en missnöjd tjej imorgon igen så kommer jag definitivt ge henne tillägg. Det är inte värt att helamma då. 

De sista timmarna av kvällen verkade hon åtminstone vara mätt och belåten. Hon somnade tom på min axel. Det var ju några veckor sedan det hände sist. Lilla pussgurkan min. Så mysigt.

Vi är nyss hemkomna från Björklinge efter att mamma grillat hamburgare. Smarrigt! Nu ligger vi i soffan och jag ska nog gå och lägga mig i sängen väldigt snart för gud så trött jag har varit/är den här helgen. Godnatt! 

Mormor Mona står och grillar :) 


Moster Ida och Junelle myser ❤️


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback