Halloween

Halloween för mig betyder egentligen ingenting. Vi har inte gjort nånting speciellt alls, vi hade tom glömt att handla hem godis till "bus-eller-godis". Typiskt nog så knackade det på dörren 3 gånger igår (!) redan. Jag trodde ju att det var idag man knackade dörr. Då fick vi sota för det och fick en toarulle kastad på tomten haha. Nu har vi iaf köpt godis så nu får det knackas hur mycket det vill :) 

Milian har haft sin kompis Lucas och hans fina föräldrar här idag på förmiddagen. Vi käkade taco-gratäng och hade väldigt mysigt. Det är sååå himla uppskattat att ha våran fina föräldragrupp. Nu är vi så mycket mer än en föräldragrupp! Vissa av barnen kommer troligtvis bli kompisar för livet. Jag är så glad för det! När dom var pluttisar var det extremt skönt att ha alla mammor så nära (som vi faktiskt blev) och idag är det underbart att se hur barnen uppskattar varandra. Så kul! Tänk att vi har känt varandra i över 2 år nu. Fantastiskt läskigt hur fort det går. Om 1,5 vecka blir Milian 2 år. OMG. 

Igår hade vi storfrämmande här hemma. Först kom preggo-Sanna och hennes mamma förbi med fika. Sjukt spännande att följa en av mina bästa vänner i hennes graviditet! Hon är redan i vecka 26, sjukt snabbt det har gått! Ska bli så kul i februari när lilla Max anländer :) När Sanna och Nettan skulle gå kom nästa utflugna på besök. Ingen annan än CARIN! Det var så roligt att hon kom förbi och framförallt att hon stannade kvar ett bra tag. Hon hade inte träffat Milian sedan förra sommaren när han var 8-9 månader!!!! 

Camilla, Ida, mamma och pappa kom också förbi under tiden dom var här så ett tag var vi nog 10 pers här hemma helt oplanerat. Jag hade ingenting att bjuda på och gick runt i mjukiskläder omsminkad (inte så ovanligt iofs). Klockan blev så mycket och vi glömde helt bort middagen då kvällen avslutades på Java. Jag hade en riktigt dålig amningsdag redan från morgonen igår. Varför?!?! Blir tokig ibland. Visserligen så tror jag att den inre stressen kan påverka en del för Milian har blivit extremt svartsjuk de senaste dagarna. Han är väldigt elak mot Junelle och även mot mig. Jag har fått en känsla av att hon blir orolig när hon ligger vid bröstet för det är ofta då som Milian är elak. Han passar på när han vet att jag är låst. Hur ska man bete sig? Det räcker inte med att jag förklarar hur han ska göra ist.. Jag erbjuder honom att vara med, att hjälpa till osv. Men det fungerar inte. HJÄLP?!


Vi halloween pysslade lite iaf :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback