Frustration

Åh vad jag blir arg! Hade precis skrivit ett långt inlägg om hur frustrerande det är med en bebis som skriker i bilen. Det raderades så nu har jag skrivit ett nytt.Vad gör man i det läget? Stannar, tar upp bebisen och tröstar. Om det inte fungerar. Ammar. Och det är sjukt trångt i bilen. Hoppar ut och ammar? Bebisen har blivit för lång för att få plats mellan båda bilstolarna i baksätet. Sätter sig i framsätet och ammar? Ikväll var våran älskade lilla bebis jätteledsen i bilen. Vi stannade, jag försökte trösta men det gick inte. Hon ville ha bröstet så det fick hon. Efteråt satte jag henne i stolen och hon började skrika igen. Och detta upprepades 3 gånger. Tillslut vaggade jag henne till sömns. Hade det inte varit för att hon annars är världens goaste underbaraste lilla unge så skulle jag bli gråhårig. Samma med vagnen. Hon skriker i vagnen också. Om hon inte är riktigt trött och somnar eller att hon är mätt och belåten. Hon är så oerhört nyfiken så så fort hon kan sitta själv kommer vi nog byta till sittdelen. Och hoppas att det blir bättre :) Tänk att jag har fått två bebisar som vägrar ta napp, skriker i vagnen och hatar att åka bil. Jag trodde att det var omöjligt haha. Men tänk, det spelar absolut ingen roll hur dom är för gud vad jag älskar dom. Världens finaste och underbaraste ungar. Jag är så stolt och lycklig. Jag tror att jag pussar på dom 1000 ggr varje dag. Det bästa som finns. 

Idag har vi varit på brunch på Radisson. Jag och Ronja fick det i present av Tommy och Marie. Supertrevligt! Vi tog en promenad fram och tillbaka och stannade och matade fåglarna påvägen hem. Så mysig dag :) Junelle har dock haft en väldigt pipig dag och sååå snuttig. Magen? Hungrig? Sen har hon även haft en väldigt märklig sak för sig i två dagar nu. Vid 4 tillfällen har hon från ingenstans börjat gallskrika. När hon är vaken. Vad kan detta bero på? Någon typ av utveckling i hjärnan? Det är läskigt iaf. Jag börjar nästan gråta själv för jag tycker så synd om henne. 

Nu har vi precis kommit hem efter att ha ätit middag i Björklinge. Båda barnen sover och jag är helt slut. Tur att vi får sova en timme längre inatt!? Godnatt!




Postat av: Ida

Vilka känner ni i Björköinge? Vi bor där nämligen 😊

Svar: Jag är uppvuxen där. Mamma och pappa bor kvar så vi brukar vara där väldigt ofta 😊
Emelie Sofie Ericsson

2015-10-25 @ 07:22:00
Postat av: Anonym

Jaha! Har du gått i skola här? Jag är också uppväxt här och har mina föräldrar kvar 😊

Svar: Ja, det har jag 😊
Emelie Sofie Ericsson

2015-10-26 @ 09:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback