Första bm-besöket

Igår var vi på första besöket hos barnmorskan för mätning av magen och lyssna på hjärtljuden. Allting var bra förutom mitt järnfärråd. Jag måste äta järntabletter varannan dag from nu. 

Vecka 25+0
SF-mått 24
Blodtryck 115/75
Hjärtljud 140 slag/min
Blodsocker 6,0 
Hb 117
Järn 49

(För en arbetsskadad preggo, haha)

Hela familjen följde med. Milian var så himla gullig när han fick höra hjärtat slå på sitt syskon. Han blev alldeles tyst först sen bara skrattade han och hela han lös som en sol. Det var underbart att få höra hjärtat slå för första gången. Det blev lixom verkligt på riktigt nu. Nu är det verkligen inte långt kvar tills vi blir tvåbarnsföräldrar! Det ska bli så himla spännande!! Hur kommer Milian att reagera? Kommer han att förstå? Hur kommer han att vara med sitt syskon? Så många tankar kring det här som snuttar i mitt huvud. En sak som jag är säker på är att det kommer bli superbra, men det kan ta tid. 

Idag har jag varit och lämnat Milian på länsö med mormor. Han ska vara där enda tills på fredag, eventuellt enda till lördag! Vi får se hur vi känner på fredag. Jag ska nämligen jobba torsdag-lördag och sen ska vi ut till länsö på lördag och fira morfar som blir 90 år. Känns lite bökigt för Milian att behöva åka hem på fredag och sen tillbaka igen på lördag. Men vi vill ju krama honom! Saknar honom redan..

Tidigare idag på öppna förskolan :)


Påväg ut till länsö :)

Dagsformen på gymmet idag! 








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback