Dålig mamma

Jag känner mig verkligen som en dålig mamma just nu. Milian är med mormor mer än vad han är med mig/oss. Så fort han vaknar på morgonen så ropar han efter "nonor". Han är med mormor på dagarna när vi jobbar och nu i helgen har jag jobbat och Tobias jobbat i huset så då har han också varit med mormor och morfar. Eftersom det är så mycket planering kring huset så blir det svårt att hinna med andra saker. Imorgon och på tisdag är jag ledig så då ska vi försöka hitta på nåt roligt :)

Gud va stor magen börjar bli nu! Det känns som att den kommer spricka snart. Jag smörjer med MASSOR bio oil varje kväll men känns som att det inte kommer hjälpa den här gången. Huden är jättetajt. Jag har redan använt 2 stora flaskor med bio oil och det lär ju bli en till. Med Milian använde jag bara 1,5 vad jag minns ;) 

DEt är mycket som händer i juni. Har mer än 10 datum att hålla reda på! Det är studentfirande, barnmorskebesök, "vänta-barn-igen-träff", ut och käka med jobbet, midsommarfirande x 2, sommarfest med jobbet, 25-årsfest/examen, Furuvik/nationaldagen och jag går hem på graviditetspenning! Nu har jag bara 3 veckor kvar att jobba. Sjukt ju! 



Postat av: Ronja

En dålig mamma är verkligen det sista du är! Ni är fantastiska föräldrar!!! 💕

Svar: Ibland känns det verkligen inte så. Men tack snälla ❤️
Emelie Sofie Ericsson

2015-05-25 @ 08:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback