Snart inflytt!

Nu börjar det verkligen närma sig inflytt. Det börjat sina med jobb för världens bästa och duktigaste pappa. Vi är verkligen imponerade av allt han har gjort på så kort tid. Men framförallt hur bra allt har blivit :D Vi väntar fortfarande på bänkskivan och hoppas att den kommer nästa vecka. I helgen ska vi börja förbereda för inflytt. Köpa garderober, gardiner, lampor, plocka upp saker i kökslådorna mm. I veckan beställde vi tv-bänken som vi suktat efter ett tag men avvaktat. Och det ångrar jag ordentligt med tanke på att leveranstiden är 7-35 arbetsdagar. För 2 veckor sen var det 1-3 arbetsdagar. Ibland är man dumsnål! Vi får ha en provisorisk tv-bänk tills vidare. 


Jag bara älskar serien Vogue från Decotique! 

Det börjar likna ett hem :)

Idag har jag haft väldigt ont i magen och i ryggen igen. Har känts som mensvärk ungefär. Det är säkert förvärvar men lite orolig blir man ju ändå..

Annars idag så har mamma och pappa hjälpt till att såga ner en stor syrenbuske från tomten som tog väldigt stor plats. Dom hjälpte även till att klippa häcken som i framtiden ska bort. Den är hemsk! 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback