SISTA VECKAN

Jag och Milian har bara en vecka kvar tillsammans av min ledighet. Sen ska Milian vara med pappa Tobias i 2 månader. Det känns så himla bra att slippa skola in honom på förskola innan sommaren. Jag är så glad för det! Samtidigt är jag väldigt stressad över förskoleval. Jag måste egentligen söka plats till honom NU men jag vet inte alls var jag ska söka. Vill ju veta var vi ska bo :( Eftersom att Milians syskon kommer i augusti så känns det inte jättestressigt eftersom jag ändå kommer vara hemma då igen. Men för hans egen skull skulle det vara jättebra att hinna skola in honom innan bebisen anländer. Jag tror att det är bra för honom att få vara på förskola några timmar i veckan, kanske runt 20 timmar. Men får vi ingen plats tills dess så är det inte hela världen! Det känns bra. 

På måndag nästa vecka börjar jag jobba HELTID igen. Hur ska detta gå?! Det kommer bli en riktig omställning men jag ser fram emot det. Det känns jätteskönt att jag har hunnit vara inne och jobbat en del så jag har hunnit färska upp minnet litegrann. Annars hade jag nog behövt några dagars inskolning. Jag har ju trots allt varit hemma i 1,5 år nu! 

Milian verkar inte vara helt 100 idag heller. Han vaknade 07.30 och somnade igen 10.15. Jag är rädd att han håller på att bli sjuk igen. Snälla låt oss vara friska!!!!

Lillplutten ❤️


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback