Övre luftvägsinfektion?

Läkaren kallade Junelles symtom för övre luftvägsinfektion. Infektion utan feber och inga provsvar (behövdes inga prover). Det verkade inte vara någon fara iaf. Jag är ju bara sjuksköterska och  litar på läkarens ord och hoppas på att min dotter inte drar på sig nån nedre luftvägsinfektion (lungorna). Hon fick iaf inhalera natriumklorid och blev bättre efter det. Hon käkade 120 ml efteråt (åt ingen ersättning alls igår). Hon har hostat mindre nu under kvällen och är inte alls lika rosslig. Håller tummarna att det är bättre imorgon. Hon har iaf varit väldigt mycket gladare nu på eftermiddagen än de senaste två dagarna. Just nu ligger hon i vaggan med höjd huvudända men jag gissar att jag snart kommer få ta upp henne och sitta upp och sova med henne (som de senaste nätterna). Milian känns också mycket piggare nu så det är väl bara att hoppas på att det inte dyker upp nån ny bakterie. Nu blir det noggrann handspritning för hela slanten! 

Ikväll har jag slagit in de flesta julklapparna. Så roligt, älskar det! Några få har inte kommit med posten än och resten kunde jag inte slå in för tejpen tog slut. Julen är så mycket roligare och mera betydelsefull för mig nu när jag får överraska sina egna barn. Förra året förstod inte Milian så mycket men i år har han jättemycket förväntningar och är spänd över allt som har med tomten och "tunket" och "haklappar" att göra. Paket och julklappar alltså, haha. Han är verkligen så himla rolig just nu. Och hur mysig som helst. Ikväll när Tobias nattade honom hörde jag hur han sa "pappa" och Tobias svarade "ja". Fyra gånger upprepades det. Sen sa han "jag älskar dig. Sen gick det några minuter och sen upprepade han det igen. Jag dog ju lite och då kan jag knappt tänka mig hur Tobias kände. Det är inte första gången han säger det men nu märktes det att han verkligen förstod och menade vad han sa. Ååååh älskade barn ❤️




Postat av: Åsa

Tim hade också övre luftvägsinfektion när han va liten, och när dem får de flera gånger så brukar man kunna få hem astma medicin åt dem så man slipper åka in varje gång. Läkaren kalla de "förkylngings astma" men som nästan alltid växer bort. Tim är redan mycket bättre och har inte haft problem sen i somras.

Svar: Okej, kanske är det hon har också då :( Va skönt att Tim är bättre!
Emelie Sofie Ericsson

2015-12-22 @ 08:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback