Lördagen

Igårmorse kände vi oss hyfsat pigga för att åka iväg till mall of scandinavia och träffa en av de finaste människorna jag känner. Jag tänkte åka själv med Junelle men som jag anade ville Milian följa med. Vi tog sovmorgon till 08.30 (barnen somnade efter Idolfinalen) så vi kom inte iväg förrän 10. Jag var lite orolig för hur det skulle gå men det gick rätt bra. Båda barnen skötte sig i bilen påvägen dit. Milian blev arg när vi nästan var framme för att Pippi tog slut (han råkade stänga av). Och då var det ingen ide att försöka stanna längst vägen. Annars gick det bra påvägen dit ;) När vi kom fram var det rätt lugnt och inte jättemycket folk. Till skillnad från några timmar senare! Sjukt mycket folk och en massa barnvagnar! Jag rekommenderar inte att åka dit med syskonvagn för det gick knappt att ta sig fram i butikerna! Det fanns så sjukt mycket bra butiker som vi knappt hann kika in i. Några av mina favoriter var/är Newbiestore, Zara home och HM home.  Så mycket fint! 

Zara home baby. 

Zara home baby. 

Det var långa köer till alla matställena och Milian började bli trött så vi bestämde att åka hem efter ca 2,5 timme. Det räckte bra. Vi hann inte shoppa så mycket men vi hann umgås med världens bästa Malin ❤️ 




Vill ha två sånna här stolar till barnen 🙏 

Såhär satt lillfisen i 2 timmar 😍

Milian fick leka av sig litegrann på ett av lekställena som han råkade få syn på. 

Milian vågade inte krama tomten men det vågade den här tuffingen. 

När vi kom hem hade Tobias städat hela huset och tömt hela vinden. 


Efter middagen åkte vi upp till ishallen och Milian fick göra skridskopremiär. Han var lite skeptisk i början men sen ville han åka hela tiden. Så fort Tobias vilade ryggen så ville han "ÅKA MERA NU". Så roligt! Sen var han ledsen hela vägen hem för att han inte fick åka mera. Vi hade tänkt åka imorse också men ångrade oss när vi vaknade.

Ibland tar man fel beslut. Det gjorde nog jag igår för idag mår vi sämre än vi gjort i veckan. Hela familjen är hostiga, snoriga och ont i halsen. Hoppas att barnen mår bättre imorgon. Idag blir det en hemmadag. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback