Julhelgen

Nu är julhelgen slut och första snön har precis lagt sig utanför fönster. Imorgonbitti ska vi gå ut direkt när vi vaknar och prova snowracern och pulkan! Igår blev vi bjudna på supergod mat hos farmor och Håkan. Eftersom det är svårt att få till det med alla familjer runt julen så blir det tyvärr splittrat. Ingenting oss emot egentligen eftersom det bara blir mera av det mysiga och flera julfirandet :) Det var en perfekt avslutning på julen! 

Idag har vi varit i tennishallen och kikat på pappa Tobias och Tomas när dom har spelat. Det gick väl precis som förväntat, inte så bra. Motståndarna var för bra i dubbelmatchen. Tobias vann iaf sin första match så han får spela en till imorgon :) Mellan matcherna åkte vi och kikade på nya barnens land i gränbystaden. Vi skulle köpa en ny blöjtunna men det blev lite andra saker ist. Sen har vi bara myst hemma. Imorgon ska vi försöka ta oss i väg och åka skridskor på studenternas :D 

Världens bästa somnade i pölen tillsammans igår ❤️ 


Junelle är verkligen jätteintresserad av mat. Hon får fortfarande bara ca 1 matsked och det kliar så i fingrarna att ge mera.

Så fina julkulor som vi fick av svärmor i julklapp. Milians och Junelles ska få hänga upp året runt i deras rum sen :) 




Junelle fick ett likadant underlägg som Milian har. Dynan och taste teastern fick också följa med hem. Jag hade tappat bort pipen från 4 månader från Milians så det var lika bra att köpa en ny. 

Fick provsitta lite i stolen med nya dynan :) 

Vi provade att mosa potatis i taste teasern och det gick jättebra. Hon höll i den själv och smackade på ordentligt. 


Postat av: Ida

Vart har du köpt taste teasern?

Svar: På barnens land men finns på babyproffsen också 😊👍
Emelie Sofie Ericsson

2015-12-27 @ 22:23:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback