Julafton

Årets mysigaste dag börjar lida mot sitt slut och den kunde inte ha varit bättre. Vi vaknade runt 08 imorse till en fantastisk julstämning. Mamma hade tänt ljus, skinkan stod på bordet och hon hade dukat jättefint med små julstrumpor på varje tallrik. 

Tradition för oss har alltid varit att tomten kommer med julklapparna och lägger dom under granen på natten till julafton. Det hade tomten gjort även i år. Milian var så fascineras över detta och inte minst att Fia och max hade med sig tre paket till julstrumporna (istället för ett). Vi åt tomtegröt och skinkmacka innan vi slog på Astrid Lindgrens jul :) 

Resterande julfirare kom strax innan 12 och vi åt grillade revbensspjäll och ugnsgratinerat potatismos mm. Milian öppnade några paket innan Kalle anka och sen somnade han på golvet mitt under Kalle. Efter det kom tomten och precis som jag trodde så blev Milian rädd. Han höll hårt om pappa! När tomten hade delat ut julklapparna i säcken gick han och sen började utdelningen av resten av klapparna. Milian fick jättemycket fina saker. Han fick bland annat en wiggelkart, hockeyhjälm, hockeyhandskar, resväska, bilmatta mm. Han verkade vara väldigt nöjd :) Junelle fick också en massa julklappar, mest mjuka. Tillsammans fick dom världens finaste och mysigaste myspöl. Den kommer användas flitigt kan jag gissa. Jag och Tobias fick också massa fina julklappar. Tänk att det fortfarande är roligt att få julklappar. Och framförallt att ge bort. 

Milians kompis Emma fyllde två år idag så vi var förbi hos hennes mormor och morfar med ett litet paket till Emma. Sen var det dags för julmaten :) Efter maten var det full rulle för Milian enda tills nu när han somnade 22.30, lilla gubben. 

Junelle har haft en toppendag. Hennes första jul kunde inte ha blivit bättre. Hon har skrattat och pratat hela dagen. Trots mycket ljud och mycket folk! Hon vägrar fortfarande flaskan så nu är vi inne på tredje dagen helamning (?!) och det verkar fungera bra. Jag känner att det finns mjölk, det gjorde jag inte förra veckan. Men jag vågar inte vara glad för det eller hoppas på nånting. Hon har även sovit bra idag. Mitt på dagen sov hon över 2 timmar ute i vagnen. Hon som aldrig brukar sova mer än 1 timme. Hon somnade också senare än vanligt ikväll, runt 21.30 tror jag att det blev. Så förhoppningsvis får vi sova till 08 imorgon. Jag är supertrött och tänkte precis slå igen ögonen. Godnatt 












Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback