En liten person

Båda barnen har somnat tidigt ikväll så jag passar på att skriva ett litet inlägg om Junelle och hennes utveckling. 

- På fredag blir hon 4 månader och väger lika mycket som Milian gjorde vid samma ålder. Strax över 6 kg. Hon ser mycket knubbigare ut än vad han gjorde och har riktigt knubbiga och underbart goa lår. Hon har vuxit ur alla kläder i strl 56 så nu kör vi på 62. Vissa plagg i strl 68 passar också. 

- Hon är världens goaste tjej. Så fort man tittar på henne eller pratar med henne så skrattar hon. Hon får hela mig att le inombords. Underbara unge!

- Hon är inte så kräsen av sig. Om hon är pigg och mätt så är hon nöjd med vad som helst förutom att åka bil. Hon kan ligga på en filt på golvet och roa sig själv bra länge eller sitta och gunga i babysittern framför något spännande barnvänligt program, tex babblarna som hon redan verkar älska!

- Hon gillar att ligga på mage nu när hon är lite starkare. Hon orkar ligga rätt länge och lyckas rulla över till rygg lite då och då. Men hon har fortfarande aldrig vänt sig från rygg till mage. Dock är hon väldigt rörlig och rör sig i cirklar på golvet. 

- Hon vill väldigt gärna stå upp och är redan väldigt stark i benen.

- Hon orkar sitta i bumbo-stolen i flera minuter. Vi har även testat den vanliga stolen men där satt hon än sålänge som en säck nör vi testade förra veckan.

- Hon greppar saker och har verkligen fått upp ögonen för leksaker. När hon ligger i gymmet blir hon som "galen" när hon får tag i nån av dom, ser sjukt roligt ut haha. 

- Hon hatar fortfarande bilen men det kan fungera med något som underhåller henne, tex babblarna. Men det bästa är ändå stt försöka få henne att sova när vi ska åka längre sträckor. 

- Vagnen har aldrig varit något favoritställe. Hon har aldrig sovit bra i den. Nu sover hon nästan bara i vagnen när vi är hemma. När hon är vaken i vagnen "sitter" hon upp med en kudde som stöd bakom. Jag antar att vi kommer byta till sittdelen innan hon blir 6 månader. 

- Hon är en riktig tuttälskare! Hon är nog mera frustrerad än vad jag är när det kommer till amningen. Hon vill så gärna att det ska komma mjölk, tycker så synd om henne när hon suger som en tok och masserar med handen för att försöka få ut mera. Hon är inget jätte-fan av flaskan men hon tar den alltid när hon är hungrig. Hade jag haft ordentligt med mat i tuttarna hade hon nig vägrat flaskan. Precis som hon vägrar nappen. 

- Hon har snart inget hår kvar på huvudet, precis som sin bror i samma ålder. 

- Hon är världens vackraste lilla flicka ❤️ 




Postat av: Anonym

Vi böt till sittdelen när Meya var 4 månader. Vi har samma vagn. Meya älskade det, att få komma upp och se lite. Meya hatade liggdelen.. Ha det gott! /Martina

Svar: Okej. Hur stor var hon då? Kändes det stadigt för henne? Jag har provat att sätta henne i Milians del och då kändes hon så liten. Men jag kommer nog också byta rätt snart :)
Emelie Sofie Ericsson

2015-12-09 @ 09:25:48
Postat av: Anonym

Ja hon kändes ju liten, ja var först osäker om hon inte fick "sitta" men dom sa att är barnet nöjd så trivs dom, men hon gillade det super mkt. Det var roligare för en annan och gå promenader när hon verkligen gillade vagnen :) men alla barn är ju olika. Kram

2015-12-09 @ 14:22:40
Postat av: Anonym

Ser inte mitt svar jag skrev förut, Provar igen. Vet inte vad hon vägde men Meya ligger typ 2 sträck över medel kurvan :p. Jag var först osäker om hon var för liten men dom sa att är hon nöjd så går det ju bra. Så det var mycket roligare och gå promenader med en nöjd bebis. Det kändes stadigt! Hon sover sjukt bra i liggläge. Men alla barn är ju olika :) kram

2015-12-09 @ 17:35:51
Postat av: Camilla Wiberg

Va roligt å läsa! Å va komiskt..Hade precis samma tanke å känsla igår att jag ville skriva en liten text om Liam och vad han tycker om å inte. Dock fick jag inte iväg den förrän idag...å nu ikväll läser jag din text om er juvel 😀👍😍

Svar: Åh va roligt 😍 Då ska jag in och läsa din! Ses imorgon 😘😘
Emelie Sofie Ericsson

2015-12-09 @ 19:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback