Bortskämda

Vi är precis hemkomna från två dygns julfirande och precis som jag trodde har vi blivit oförskämt bortskämda. Det finns ingen bättre en min mamma. Hon har stått och bakat och grejat i 2 veckor inför julen. Hon verkligen älskar julen! Och allting hon har gjort är/var så uppskattat. Vi är så tacksamma. Det är alltid så himla tråkigt och ledsamt att åka hem när julen är slut. Nu har vi morgondagen och nyårsfirande att se fram emot. 

När man är lillasyster och har en storebror som har typ allting man kan tänka sig i leksaksväg så är det inte så konstigt att man nästan bara får mjuka paket. Och dessutom när man har vuxit så snabbt de senaste veckorna så garderoben plötsligt blivit väldigt tom. Så hon fick en hel del kläder i strl 68-74 :) Och så himla mycket fint!!!! 




Så förutom kläderna så fick hon en mjuk filt med kaninöron, morgonrock, gosenalle, speldosa i kaninform, pekböcker, badbyxor, matset, bestick, haklapp, dreglisar och pengar :) Hon och Milian fick ju även den fantastiska myspölen som vi har kikat på sååå länge. Efter dessa 2 juldagar är den redan välanvänd. Om Junelle kunde så lovar jag att hon skulle tacka alla fina människor för så fina saker men framförallt för all kärlek hon får från er. Tack ❤️ 

Mina och Tobias julklappar får ni inte se men vi har också fått en hel del fast vi är lite för gamla för det, hehe. Vi fick en kaffebryggare, handdukar till badrum och toalett, brödkorg i mässing, ölglas, champagneglas, presentkort på zara flera gånger om, presentkort på volt, presentkort på Ikea, fat från Mateus-serien, julkulor med våra namn och pengar av lilla farmor. Vi får heller inte glömma att farmor gav oss alla 12 personer en utlandsresa i påsk. Vi har fortfarande inte bestämt var vi ska åka men troligtvis blir det bestämt på söndag. Sen fick även jag och mina systrar en julklapp av mamma och pappa tillsammans. Vi ska nämligen få gå på Rihanna i sommar :D I'm so happy! Och inte nog med alla dessa fina gåvor så fick jag en rejäl julbonus från landstinget som trillade in på kontot dagen innan jul. Jippi!!! 

En del av Milians julklappar fick inte plats i bilen hem så ni får se dom imorgon. Imorgon fortsätter vi julfirandet hos svärmor och Håkan. God fortsättning :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback