Morfars födelsedag

Idag har vi varit i Björklinge hela dagen och firat morfars födelsedag. Mamma lagade en massa god mat, bjöd på gott att dricka och smarrig kaka till efterrätt :) Vi är precis hemkomna och ligger i sängen. Junelle sover i babyskyddet här bredvid. Vi ska snart plocka upp henne för mat och blöjbyte. Milian sover kvar hos mormor och morfar. Han velade ett bra tag innan han skulle sova och kunde inte bestämma om han ville åka hem eller sova kvar. Så jag hoppas verkligen att det går bra nu. 

Det skär så mycket i hjärtat när Milian vill vara med mig och jag inte kan för att jag ammar. Och jag ammar ju verkligen HELA TIDEN när hon är vaken. Och det är ganska ofta nu. Han säger väldigt ofta nu: "mamma lägg lillasyster där" och så pekar han på vaggan eller vagnen. Det är hjärtskärande. Förut gjorde jag allt han ville och var med honom hela tiden. Jag sa aldrig nej. Nu måste jag säga nej varannan gång och be honom fråga pappa ist. Det märks att han börja förstå för det blir mer och mer pappa. Han har även börjat bli väldigt kontrollerande. Så fort jag eller Tobias försvinner så säger/frågar han "pappa vägen". Så himla gulligt. Men man tycker synd om honom. Vi tycker synd om honom väldigt mycket. Det är mycket som han gör som blir fel för att han vill ha uppmärksamhet. Ibland är det svårt att inte bli arg, men vi försöker så gott vi kan. Han är fortfarande väldigt hårdhänt på henne men han vill vara snäll och är väldigt gullig fast på ett hårdhänt vis. Det är svårt det där. 

Sammanfattningsvis så har dom första 17 dagarna varit precis som jag hade tänkt. Det är verkligen inte lätt att vara tvåbarnsmamma. Jag som ibland tyckte att det var svårt/jobbigt med Milian. Herregud, släng dig i väggen Emelie! Visserligen är det nog för att hon varit så missnöjd med bröstmjölken emellanåt. Och är fortfarande. Det hade jag ju inte precis räknat med. Men så blev det och där är vi just nu :) 





Våran lilla tjej hade klänning för första gången idag 😍😘 Jag smälter ju!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback