Bröllop

Igår var vi på bröllop. Milian och Junelles farfar gifte sig med urgulliga Marie. Det var en fin vigsel i kyrkan och dom hade ordnat superfint hemma i trädgården. Det bjöds på jättegod mat, tårta, dryck och massa tilltugg hela dagen. Riktigt trevligt! 

Milian hade roligt med kusin Kevin hela dagen. Han var inte stilla mer än kanske 5 minuter på hela dagen. Full rulle verkligen! Han sov 45 min på hela dagen och slocknade i bilen hem strax innan 21. Junelle sov sig igenom hela bröllopet. Hon vaknade till 3 gånger för mat men sen bara sov hon. Jag tror att hon tar igen idag för Gud så tuttig hon har varit. Första gången som hon har varit riktigt missnöjd. Nu har hon precis somnat efter att ha varit vaken hela förmiddagen nästan. Lilla loppan. 

Jag har fortfarande svårt att fatta att vi har fått en DOTTER. Jag trodde faktiskt att jag aldrig skulle få en dotter. Det känns helt fantastiskt. Även fast Milian säger att hon är en kille haha :D Tröttheten har börjat komma ordentligt nu och jag måste faktiskt säga att jag tycker att det här är jobbigare än vad jag hade trott. Det är jättejobbigt att inte kunna vara tillgänglig för Milian varje gång han vill men framförallt svårt att hinna i tid. Igår innan bröllopet trodde jag att vi var ute i god tid när jag hade packat och förberett kvällen innan. Men inte då! När vi satte oss i bilen 20 minuter senare än planerat fick vi ändå vända för att hämta 2 saker som vi glömt. Men vi lär oss nog snart :) 

Vi glömde helt bort att ta familjebilder :( Så synd!











Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback