Babysitter och bärsele

Jag har fastnat för dom här två. Dom ser så himla bekväm och skön ut. Frågan är om man behöver en sån här eller om vi kan vänta med att köpa?



Vi har en bärsele från babybjörn sedan Milian och den använde vi väldigt flitigt. När han blev tyngre gjorde det ont i både axlar och rygg när jag bar honom. Därför skulle jag så gärna vilja ha en ergobaby. Vi kan absolut använda babybjörnen i början men sen får det kanske bli en ergobaby. Om den här lilla gillar bärsele lika mycket som Milian gjorde, givetvis. 


Jag är så himla nyfiken på om det är en lillasyster eller lillebror där inne. Idag var jag nära flera gånger att handla blått och rosa men det blev inget sånt ändå. Det blir garanterat en shoppingtur ganska snart efter förlossningen. Bebis kläder är packade, nappar är kokade, BB-väskan är förberedd. Frågan är nu bara; Är bebis redo snart? 

Postat av: Hanna Larsson

Vi har den andra chicco babysittern på bilden som vi har tänkt sälja. Hojta till om du är intresserad ;) den är i jättefint skick och orginalförpacknig och allt finns kvar. :)

Svar: Men perfekt!!! Är den grå? :D
Emelie Sofie Ericsson

2015-08-03 @ 11:29:56
Postat av: Åsa

Vi hade också den på andra bilden, men va inte alls nöjd med gunget. Gick inte alls att få till de där bebisgunget dem vill ha :p

Svar: Jasså? Då kanske det inte är värt att köpa den då? Har du förslag på någon annan? :)
Emelie Sofie Ericsson

2015-08-03 @ 15:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback