Augusti är här!

Nu är månaden här, månaden när vi ska bli 4. Det känns fortfarande så konstigt och overkligt. Jag börjar bli väldigt nervös. Mest för hur Milian kommer att reagera men även för hur förlossningen kommer att gå denna gång. Jag är visserligen inställd på att det kommer bli värre men att det förhoppningsvis går fortare. Jag tror att jag kommer vara känsligare för smärtan och kanske känna efter lite mer eftersom jag vet hur ont det kan/ska/borde göra. Med Milian i magen hade jag börjat dricka hallonbladste och käka ananas vid den här tidpunkten men nu är det annat. Jag har fullt upp ändå. Iofs har jag en påse hsllonbladste hemma i lådan ;) 

Jag mår rätt bra än men jag börjat faktiskt ledsna lite nu. Det är jobbigt att inte kunna vara mamma till 100%. Jag vill kunna jaga Milian, leka kurragömma med honom, hoppa studsmatta och leka flygplan. Förhoppningsvis går förlossningen bra och jag är någorlunda pigg efteråt. Träningssuget börjar ju också krypa sig på! Jag har inte tränat sedan midsommar nu och det känns kan jag lova. Jag är faktiskt orolig över hur min rygg och mina ben ska klara av förlossningen. Förra gången använde jag benmusklerna jättemycket i "dragkampen". Hoppas att mina muskler minns vad dom är till för...

Igår var vi på Hannas 25-års/examensfest vid deras stuga i Alskär. Det var supermysigt och vi hade sååå tur med vädret! Stugan var fantastiskt. Som en perfekt villa precis vid vattnet. Och hennes pappa har byggt den själv! Helt otroligt :) Det bjöds på god mat, dryck, lekar och annat skoj.  Det blev en lyckad kväll :) Tänk att jag och Hanna har varit vänner i 19 år. Så mäktigt! 














Postat av: Ronja

Så galet och så spännande att er månad redan är här 😳😍❤️
Allt kommer gå så bra ska du se!❤️

2015-08-02 @ 17:09:48
URL: http://roonjas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback