Återbesök och BF

Dagen vi har väntat på i 9 månader är här och Junelle är redan 6 dagar gammal, vilken lycka! Vi är nyss hemkomna från återbesöket och första invägningen.
Barnmorskan sa att 5% viktnedgång är normalt och Junelle hamnade på 3%, 3380 gram. Så hon hade alltså gått ner precis 100 gram. Milian gick ner 130 gram har jag för mig. Hörseltestet blev godkänt direkt och läkarundersökningen var helt utan anmärkning. Jag är så himla lycklig som har fått 2 helt friska och vackra barn. Och vilken kärlek dom ger oss ❤️ 

Amningen har gått mycket bättre inatt. Hon sov mellan 20 och 02.30 så jag fick väcka henne för mat. Då var brösten tokspända igen och när hon åt svalde hon på varje sug. Jag hoppas att det fortsätter bra nu för igår mådde jag riktigt dåligt. 

Igår var Sara, Fredrik, Jenny, Filip och Tora här. Dom hade med sig massa fina presenter som jag tänkte visa senare. Junelle har fått så mycket fina kläder redan. Hon har snart fyllt en hel låda med rosa, lila, blommigt och spetsigt. Så himla fina kläder 😍 

Just nu är jag själv för första gången med båda barnen. Tobias är borta och hjälper Emil i 2 timmar. Båda sover men snart vaknar nog Milian iaf. Spännande å se hur jag ska bära mig åt. Ikväll ska vi iväg till Pia och Lasse för besök från Seattle. Jättekul ska det bli! 

Bilder från idag påvägen till återbesöket :)


Milian ville klä på lillasyster imorse. Hon ser inte helt nöjd ut med det 😍 


En del utav kläderna hon har fått :)






Postat av: Cilla

åh vad söta dom är båda två! Vill träffa er snart! <3

Svar: Du är välkommen när du vill ❤️
Emelie Sofie Ericsson

2015-08-17 @ 22:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback