2 dygn gammal

Våran lilla dotter har hunnit bli 2 dygn gammal. Hon äter, sover och bajsar. Precis som det ska vara. Allting har gått förvånansvärt bra hittills. Milian är "snäll" men han är väldigt hårdhänt. Han vill så himla mycket. Han vill verkligen vara snäll mot henne men han förstår inte riktigt hur försiktig han ska vara. Än så länge har han inte visat någon svartsjuka. Han vill hela tiden att hon ska ligga hos honom, "lillasyster ligga på Milian". Så himla söt. 

Efter förlossningen har jag haft en hel del eftervärkar som jag inte alls hade räknat med. Med Milian hade jag knappt några alls så det har faktiskt varit jättejobbigt. Jag har ätit alvedon och Ipren fram tills nu och jag som inte alls gillar att ta tabletter i onödan. Då det här var absolut i nödan. Nu är det bättre och jag hoppas jag kan sova några timmar inatt.

Vi tog en promenad till affären med vagnen i duo-läge tidigare idag och hämtade ett paket. Det gick ganska bra. Milian satt stilla och lillasyster var nöjd, iaf en liten stund. Påvägen hem från affären gick det mycket bättre, då var hon nöjd hela vägen :) På eftermiddagen  kom elektrikern förbi för att fixa det sista med elen, bla badkaret. Så nu är det klart! Bara spottarna i hallen som ska kopplas in. Eftersom han stängde av elen var vi tvugna att åka iväg så vi passade på att tvätta hos farmor medans. Vi hade planerat att köpa en tvättmaskin i tisdags men det blev ju inte riktigt så ;) Vi tog iaf bilen dit och givetvis så blev prinsessan ledsen i bilen. Då passade jag på att prova nappen och lyckligtvis så accepterade hon den direkt. LYCKA! Och amningen fungerar utmärkt :)

Vi är så himla glada och tacksamma att vi har fått 2 vackra och underbara barn. Det går inte att beskriva lyckan. Jag är fortfarande helt chockad efter förlossningen men har hunnit fundera en hel del när jag legat vaken på nätterna. Tror inte att jag sovit mer än 3 timmar de senaste dygnen. Sjukt att man inte är tröttare men hormonerna bara sprutar. Det är helt fantastiskt. Jag är verkligen världens lyckligaste. 








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback