Påsken

I lördags åkte vi ut till länsö för att fira lite påsk. Vi blev bjudna på påskbuffé! Jag är ingen jätte-fan av påskmat/julmat men herregud vad gott det var i lördags! Mamma hade fixat en ny tradition till Milian. Påskhare-jakt :) Det var jätteroligt! Hon brukar göra det med dagbarnen. Milian var lite för liten för att förstå kanske men han tyckte nog att det var roligt med kaninerna :) 



Vi sov kvar på länsö till söndagen. Påvägen hem stannade vi på Kappahl i boländerna. Dom hade nämligen lagerrensning, 50% på hela butiken! Jag passade på att köpa lite bebiskläder, för självklart måste man få lite nytt även fast man är lillebror/lillasyster :) Det var hysteriskt där inne. Jag köade i 2 timmar och 20 minuter. Det hade jag aldrig gjort om jag hade insett tidigare (efter halva kön) att det skulle ta dubbelt så lång tid som jag hade räknat med. Jag fick iaf mycket för pengarna så jag är rätt nöjd ändå. 

Till bebis ❤️

Till storebror och lillebror/lillasyster 💕 

Vi är äntligen igång med att beställa saker till huset. Vi har beställt soffbord, blandare till köket, knoppar till kökluckorna och handtag till köksluckorna. Imorgon måste vi beställa golv. Men vet fortfarnas inte vilket vi ska ha!!!! Blir tokig! Köket tänkte vi nog beställa veckan innan det ska monteras. Bänkskivan ska vi nog beställa här i veckan för den kan man få vänta ett tag på. Det är inte långt kvar tills farmor flyttar in här nu och vi flyttar till Björklinge för ett tag framöver. 

Blandare, knoppar och handtag! Svårt att veta om dom passar ihop med varandra i färgen. Vi började med att beställa en knopp och ett handtag så hoppas vi att dom stämmer överens!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback