Sena kvällar

Milians kvällar blir längre och längre. Ikväll somnade han 21.20, igår 21. Vart ska detta sluta? Givetvis tycker jag att barn ska få sova när dom är trötta och inte när föräldrarna vill att dom ska sova. Problemet här är ju då att Milian är jättetrött kl 20 men kan inte somna. Så fort jag går ut ur rummet vaknar han. Just nu ligger jag kvar i sängen med honom för att han inte ska vakna. Kan detta vara någon av alla dessa faser som ska gås igenom? 

Idag har vi varit på stan och fixat lite nödvändigheter. På vägen hem stannade vi till på morfars jobb innan vi kom på att vi glömt lite saker så vi fick gå tillbaka ner på stan. Jag glömde köpa det som jag egentligen gick ner på stan för att köpa - nämligen mascaran :)

Kvällen spenderades i Björklinge för att måla klart tripp trapp stolen - återkommer med resultatet senare :)

Nu ska vi smida framtidsplaner :D GODNATT!

Min stora lilla kille som sitter och leker ❤️

Postat av: Linn

Det är sällan Ebba somnar innan kl 22 om kvällarna, försökt tidigare men då ligger hon och vrider och vänder på sig och pratar till kl 22 ändå. Hon somnade nyss hehe. Ungar! :)

Svar: Gullungar! Hur somnar Ebba? :)
Emelie Sofie Ericsson

2014-05-06 @ 22:20:08
URL: http://ebbasmamma.vimedbarn.se
Postat av: Jessica

Mio somnar mellan 21-22 så du behöver nog inte stresa upp dig, för det brukar gå över. När Moa började på dagis vid 1 1/2 år så kom det automatiskt att hon fick rutiner och somna mellan 18-20 på kvällarna! :)

Svar: Okej :) Det känns bara som att det blir senare och senare. Hur går det för er med mat? Ammar ni fortfarande? :)
Emelie Sofie Ericsson

2014-05-07 @ 08:42:37
Postat av: Linn

Eftersom jag inte ammar så lägger vi henne i vaggan och ger henne flaskan direkt i vaggan, sen somnar hon när hon ätit upp och jag slipper lyfta över henne :) ibland går det, ibland inte :)

Svar: Okej! Hur gör du om det inte funkar? :)
Emelie Sofie Ericsson

2014-05-07 @ 11:17:46
URL: http://ebbasmamma.vimedbarn.se
Postat av: Lisa

Så här gör vi om det kan vara till någon hjälp :) när vi ska matta Olle så brukar vi börja vid 20 ungefär o varva ner genom att sitta på en pilatesboll med honom, då är han redan ganska trött så det, behövs inte mer än 5-10min. Sedan får han sin ersättning och oftast så somnar han då men om inte så sitter vi o guppar på bollen tills han somnar! Det har vi gjort ca 2mån o nu kan vi lägga ner honom när han fått ersättningen o o, han inte somnat då så somnar han själv i sängen, utan bollhoppande :)

Svar: Smart! Tack för tipset, det ska testas :D :D
Emelie Sofie Ericsson

2014-05-07 @ 16:42:31
Postat av: Linn

När vi har testat ett bra tag och hon fortfarande inte somnar så lägger vi henne i vår säng och hon får sova där. Men är som sagt jätte svårt att få henne somna innan kl tio tyvärr. Hoppas det blir bättre med sömnen för Milian :)

Svar: Okej. Tack detsamma :) Och tack för tipsen!
Emelie Sofie Ericsson

2014-05-07 @ 19:49:31
URL: http://ebbasmamma.vimedbarn.se
Postat av: Sandra

Åå, smida framtidsplaner lät mysigt! Nyfiken blir man helt klart. Så duktig Milian är på att sitta 😊 kram

Svar: Ja det är helt klart mysigt! Vi planerar vart vi ska flytta och när 😜 Ska vi ses nån dag? Skulle vara roligt. Vi har ingenting planerat nästa vecka. Kram
Emelie Sofie Ericsson

2014-05-08 @ 12:40:27
Postat av: Sandra

Nu blir man ju mera nyfiken 😄 gärna! Vi har bara hela mån och tis fm planerade. Annars är vi väldigt flexibla! Kram

2014-05-08 @ 20:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback