Riktig sommardag!

Imorse var vi på almtunaskyrkans öppna förskola för sista gången, så sorgligt. Efter sommaren får vi fortsätta att gå i en större grupp, 6-12 månader, men i st pers kyrkan istället :) Jag har verkligen älskat sångerna på Almtunas och idag fick jag reda på att det finns en skiva att köpa med alla sångerna. Den ska vi köpa nästa vecka på avslutningen :) 

Efter sången åkte vi till Björklinge och var ute heeeela dagen. Milian badade i mormors leksakslåda och lekte på en filt på gräset hela dagen. Så underbart att slippa klä på honom massa tjocka kläder nu! Mormor busade med honom en hel del så mamman fick lite sol på sig. På ca 30 minuter var jag tokröd på axlar och bröst. Verkar som att huden är lika känslig nu som förra sommaren när jag var gravid. Alla dessa hormoner alltså! Vi gick även en promenad och träffade Sandra och Elvira på vägen :) Dom är så supersöta båda två! Sådan mor, sådan dotter. 



Påvägen hem från Björklinge stannade vi och köpte en liten pool med ett skyddstält till - så himla bra grej! Eftersom att det fortfarande var 25 grader ute efter middagen så provbadade vi på altanen! 



Postat av: Sandra

Gosunge! Vara mammaledig är nog det bästa som finns 😊:) vi ses gärna sen när ni kan sen! Tycker Milian att det är jobbigt i värmen han också? Jag bävar för riktiga sommaren om försommaren är såhär.. kram på er fina

Svar: Ja, visst är det underbart! Jag hoppas verkligen att jag kommer få vara mammaledig flera gånger :) Jag tror att Milian gillar sommaren ändå, han har varit mest glad och nöjd dom här dagarna. Men han sover dåligt på dagarna.. Vi kanske kan komma och hälsa på er nästa vecka? 😊 Kram
Emelie Sofie Ericsson

2014-05-23 @ 22:19:26
Postat av: Sandra

Ja jag också. Det är ju så himla mysigt. Så skönt att han trivs och mår bra ju. Hemskt gärna! Vad roligt :)

2014-05-23 @ 22:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback