Rekord!

Milian har sovit i vagnen ute sen 13.00. Jag är så ovan med det här så kan inte riktigt släppa honom. Går och tittar på honom varannan minut, hehe. Han ser ut att ha det väldigt skönt. Jag har hunnit diska, ätit lunch, bäddat sängen (som jag inte hann imorse), plockat undan leksaker, tömt blöjhinken och planerat för dopet! Gud va mycket fina dekorationssaker jag har hittat som jag vill ha :D Ska nog beställa lite saker men måste först bestämma vilket tema vi ska ha. Det är mindre än en månad kvar nu så det börjar bli dags. 

När Milian vaknar ska jag pussa ihjäl honom för nu saknar jag honom!!!! Sen ska vi busa en stund innan vi tar en promenad ner på stan med pappsen :) 

Lite avis blir man ju på det där alltså 😉 

Imorse var vi ute på promenad med mammorna och då ville han inte sova. Somnade och sov en halvtimme sen var det bara skrik. Ville inte ligga eller sitta i vagnen! Som tur var hade jag bärselen med som han fick sitta i en stund men jag orkade bara ca 20 minuter för Gud så tung han börjar bli! Så ist för fika på stan fick vi gå hem :( 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback