BVC

Idag har vi varit på BVC för mätning och vägning. Sist var för en månad sen så det var spännande att se hur stor han blivit. Jag gissade på att han skulle väga 6500 men han vägde bara 6150. Sist vägde han 5705 så det är inte mycket han lagt på sig på en månad, knappt ett halvt kilo. Tidigare har han gått upp 1 kg varje månad. Men hon sa att det var normalt :) Han var 63,5 cm, så fortfarande en lång kille! Storlek 56 börjar bli på gränsen nu men passar otroligt nog fortfarande :)

Efter BVC-besöker tog vi oss en promenad ner på stan och käkade lite mat. Jag har hunnit med att träna både ikväll och igårkväll - så glad! Känner mig så motiverad att nå mitt mål till sommaren :) Igår stod vågen på 54,1 (efter fredagens kräkmaraton?) och idag på 54,6. Jag känner att muskelminnet börjar göra sitt för jag orkar faktiskt mer än vad jag har förväntat mig :) Nu ska jag hålla i det här och försöka komma iväg 3 dagar i veckan! Ett par nya lunarglide är påväg hem också så snart ska jag även börja jogga ute igen :)

Mostermys 😊





Postat av: Ida

Hej Emelie! Jag är en ganska ny läsare av din blogg men gillar den skarpt! :) Jag ska få barn i maj och går nu och väntar och räknar dagarna. Din pojk är så söt :) jag undrar hur du gör med mammaledigheten, tar du ut fullt eller bara några dagar?? Vad gör din kille? Ge mig gärna tips för det är en djungel på försäkringskassans hemsida... :( kramis ida

Svar: Hej! Kul att du gillar min blogg :) Grattis till graviditeten - så underbart! Vet du vad det blir för kön? Jadu, det är verkligen en djungel. Jag har tagit ut mellan 3 och 5 dagar i veckan hittills. De senaste två månaderna har jag hamnat på 17-18 dagar på en månad. Det blir ju inte mycket pengar och därmed minimalt med sparande. Men efter ett år måste man ta ut minst 5 dagar i veckan så det är bra att spara nu! Min kille har eget företag inom bygg och rivning. Din då? Har du nån blogg? :)
Emelie Sofie Ericsson

2014-03-11 @ 22:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback