7 månader :)

Det har varit några tuffa dagar med feber, hård/trög mage och ont i munnen pga tänder. Idag släppte den tröga mage och lilleman har fått bajsa ordentligt 3 gånger! Det känns så himla skönt :) Febern har även gått över så idag har vi haft en bra dag. Igår skulle jag ha hunnit baka klart till Idas student men det hanns inte pga gnällig bebis. Idag gick det bättre så nu är alla cakepops klara! 

I helgen köpte jag gymkort på kraftkällan tornet. Jag hittade ett erbjudande på klipster så jag får träna gratis hela sommaren och sen får jag grannrabatt eftersom vi bor så pass nära :D Men det bästa av allt är ändå att det var okej att ta med barnvagnen och Milian in på gymmet! Jag hoppas att ingen kommer störas av det. Jag ska försöka gå och träna på förmiddagarna när Milian sover och när det är som minst folk. Då borde ju ingen kunna störas av att jag har honom med mig?! Tobias har också köpt kort där så nu kan vi äntligen träna tillsammans igen, så himla roligt :D 

Idag blir Milian 7 månader. Herregud. Jag träffade en liten 6 dagarsbebis idag och jag kan verkligen inte förstå vart min lilla bebis tog vägen! Jag insåg verkligen hur stor han blivit och hur fort det faktiskt har gått. Men det bästa är ju att det blir roligare för varje dag. Nu kan han sätta sig upp själv från liggandes och tillbaka. Han kan ställa sig upp mot saker med lite hjälp, han kan förflytta sig bakåt litegrann och han kan från sittandes ställa sig i krypställning. Men han kommer inte framåt ;) Han blir så lycklig när han klarar av saker själv, det bara lyser om honom. Så underbart att se! Vi vägde honom på vågen hemma hos mor och far i helgen och enligt den väger han 8 kg nu. Han har även vuxit i storlek 68 och kan tom ha vissa 74 :)

Förra veckan var vi på två studentfiranden. Imorgon är det lillasyster/moster Idas tur :D

Studentfirande nummer 1 :)



Studentfirande nummer 2 :)



Premiären på gymmet!













Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback