Somna utan gråt

Idag fick jag hem boken som jag velat läsa länge men inte köpt förrän nu. Jag har läst ca halva boken och är såld. Det känns nästan som att jag har läst boken förut för hon skriver exakt det som jag vill läsa och ungefär som jag tänker. Det är en vägledande bok med många tips men den bygger framförallt på att man ska lägga upp sin egna plan. Med utgångspunkt från vad man får lära sig. Jag har börjat idag med att föra "dagbok" över Milians dagssömn och läggningsrutiner. Jag ska även försöka att göra detsamma med nattsömnen. Boken innehåller mallar för det så det är bara att fylla i. Dagens anteckningar är startskottet och utgångspunkten som vi sedan ska jämföra med hela tiden. Spännande att se hur det går :) 

I boken utgår hon från sin egna son som var 12 månader när hon skrev boken. Under hela processen som hon "lärde" sin son att somna utan gråt så samsov hon med honom och ammade. Det känns så himla skönt att läsa det. Det känns också så himla skönt att läsa att det inte är fel att amma/flaskmata ett barn till sömns som många hävdar. 

Boken får hittills 5 av 5 guldstjärnor :) Så himla läsvärd!



Postat av: Lotta

Jag ammar alltid till sömns och min 7 månaders grabb somnar snällt och sover gott fram till morgonen i egen säng. Han ha gjort det sedan han var 2,5 månader. Många säger att jag inte borde amma till sömns men vår vardag blir så mycket enklare så!

Berätta gärna mer sedan hur det fungerar för er och om boken hjälper er! :)

Svar: Gud va bra! Jag önskar att det var lika lätt för oss :)
Emelie Sofie Ericsson

2014-07-02 @ 19:56:54
URL: http://l8ah.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback