Avis?

Igår fick jag reda på att en av mammorna i mammagruppen är gravid och ska ha redan i februari. Jag kan inte sluta tänka på det här eftersom vi så gärna och vill ha flera barn. Men inte just nu. Jag har ju tänkt börja jobba efter årsskiftet någon gång och vill helst jobba lite längre än vad jag hann med sist. 8 månader alltså. Det betyder alltså att det är ett tag kvar för oss. Men ibland blir det ju inte som man tänkt sig så därför är det dumt att planera! 

Jag kommer aldrig att säga att det har varit/är lätt att vara mamma men det hindrat inte oss. Det sägs ju att den finaste gåvan man kan ge sitt barn är ett syskon :)

I denna sommarvärme har M börjat matvägra. Ingenting som jag ger honom på sked vill han äta. Om han får äta själv går det i lite men inte så han blir mätt. Så för tillfället blir äter han jättemycket mjölkersättning. Och det är ju bara positivt i värmen! Han har fått en tand uppe så nu har han 3 tänder :) Han kryper för fullt och ställer sig upp mot allting. Han kan gå längst med möbler och tog sina första steg med lära-gå-vagnen igår. Och Gud så glad han blev när han klarade det själv :D

Vi kom precis ner på stan och ska fixa lite praktiska saker. Ha en trevlig dag :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback