Smakportioner

Vi är nyss hemkomna från föräldragruppen som idag handlade om smakportioner :) Hallå! Är Milian redan så gamal?!?! Nej, usch. Jag ska ta det lugnt med saker och ting. Jag vet att det finns dom som introducerar redan nu men det vill inte jag göra. Samma sak med sittvagnen! Jag vill vänta länge innan jag byter även fast Milian verkar vilja byta nu. När jag är inne på barnvagnar så kan jag även meddela att en ny vagn är beställd :D Vi kommer dock få vänta 5-7 veckor på den eftersom de nya suffletterna blir tillgängliga i början av april. När den kommer är han ca 5 månader och då hoppas jag kunna använda liggdelen ett tag till. Rekommendationerna säger ju att man inte ska byta förrän efter 6 månader :) 


Milian fortsätter att vakna varannan timme på nätterna. Inatt var det nog varje timme! Igår somnade han iaf tidigare, vid 22 men vaknade igen 01 och därefter nästan varje timme för att äta! Utvecklingsfas?!

Dör söthetsdöden för sjuttielfte gången 😍❤️



Postat av: Sandra

Jag känner verkligen igen det! Min dotter är precis likadan just nu. Hon vaknar varannan timme ungefär!
Men dock har jag märkt att hon vaknar mycket fortare då hon sover i egen säng. Vilket för övrigt aldrig varit något problem. Hon har alltid förut sovit i egen säng och vaknat 1 gång per natt.
Inatt sov hon i våran bredvid mig och då vaknade hon endast 2 gånger. Förstår inte vad de kan bero på? Om de är nån fas? Då hon vaknar varannan timme så äter hon varje gång dessutom.
Man kanske ska prova med en skvätt ersättning på kvällen?

Svar: Okej. Det låter precis som samma! Vi ger nästan alltid ca 90 ml ersättning på kvällen men de senaste två veckorna har det inte fungerat :( Men inatt gick det jättebra! Han somnade 21.45 och vaknade 03 och sen 06 så det kanske vänder nu :) Hoppas det går bra för er också!
Emelie Sofie Ericsson

2014-02-27 @ 14:24:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback