Fyrishov :)

Ikväll har vi varit på Fyrishov med Milian för första gången - det var sååå mysigt! Vi badade i cirka 30-40 minuter för att han skulle orka duschning och grejning efteråt. Det kostade ju faktiskt 100 kr per vuxen i inträde men det var det absolut värt! Det tog ett bra tag innan han kom på att han faktiskt badade och började plaska. I början var han jättelugn :) Det verkade som att han uppskattade det och tyckte att det var skönt. På tisdag tänkte jag nog att vi ska prova att bada på Svettis. Det ska finnas en 32 gradig pool där också :) 

Fredagsmys ❤️

Postat av: Anonym

Hej. Har en son på 4mån och första gången vi var på babysim så sa personalen att bebis bara får bada 15min dem första 3 gångerna eftersom dem anstränger sig så pass mycket och vattnet som alltid kommer mot dem är så tungt.. Sen måste babisar alltid få i sig någon vätska som te.x välling, bröstmjölk efter simmning innan de somnar.

Svar: Jasså. Vilken tur att vi inte badade längre än 30 min då. Det kanske är lite annat när dom är nere under vattnet och så?
Emelie Sofie Ericsson

2014-03-03 @ 08:34:22
Postat av: Anonym

Dom ska alltid vara i vittnet och röra sig för domär känsligare än oss. En pool som de är 32grader i tycker dem att de är som typ 27 grader.

Svar: Jag förstår inte riktigt vad du menar med din kommentar?
Emelie Sofie Ericsson

2014-03-04 @ 20:49:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback