Duktig Mille

Efter en jobbig lördagskväll sov Milian från 23 till 09 med endast en matpaus :) Han har sovit oroligt några dagar så det skulle vara skönt om han börjar hitta tillbaka. Igårkväll somnade han i gungan mellan 21 och 21.30. Det var första gången han somnade i gungan med nappen. Innan har han sovit några gånger i den men då har jag lagt honom där efter att han somnat. Sen var han jätteledsen fram tills han somnade för natten i princip :( Det var väldigt jobbigt, tror nästan att vi redan hade glömt bort hur jobbigt det är när han är sååå ledsen. Lilla älsklingen.

Morgonpigg ❤️

Postat av: Sandra

har ni funderat något på om de kan bero på att lilleman är övertrött?
Min dotter Isabelle var också rätt gnällig och grinig vissa stunder.
Tills vi kom på att hon sov för lite på dagarna och höll sig vaken på tok för länge på kvällarna. Vilket ledde till att hon blev övertrött, hade svårt att somna och blev gnällig.
Så sen vi började söva henne så hon vilar några gånger under dagen samt somnar tidigt på kvällarna (mellan 21-22) så är hon en mycket gladare bebis :)
Kram

Svar: Hej :) Ja, han är nog övertrött men han sover ca 5 timmar sammanlagt under dagarna. Han brukar sova sista gången vid 18 tiden men ändå blir han gnällig och kan inte komma till ro när klockan börjar bli 20-21. Hur långa stunder sov hon? När sov hon sista gången på dagen? Tack för omtanken :)
Emelie Sofie Ericsson

2014-02-02 @ 12:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback