Bra natt!

Äntligen börjar lillprutten sova bättre på nätterna! Inatt sov han från 23 till 04.30 och sen till 06.30 :D Så himla skönt!

Igår var vi och storhandlade och testade att ha Milian i börselen - framåt! Det gick såå mycket bättre att handla än vad det tidigare har gjort! Han fick vara med och titta och tyckte att det var jättespännande! Inte ett enda ljud från honom under handlingen :D När vi har handlat förut har han sovit och vaknat nångång när vi nästan är klara. Så nästa gång blir det också bärselen! 
Postat av: Lisa

Olle-mamman här igen :) Vad skönt att nätterna ordnat upp sig, det gör ju så himla mycket! På Olles tvåmånaders dag i tisdags så började han helt plötsligt att sova själv, la ner honom bredvid mig o det gick jätte bra så sens dess har han också sovit hela nätter från typ 22.30-6-30 o ätit o sen somnat om typ 2timmar till, så himla skönt o liksom bara från en natt till en annan :) undra hur länge det håller i sig?! ;) bäst o njuta nu!

Det såg jätte mysigt ut o bada :) Hoppas allt är bra med er!

Svar: Men va underbart!!!! Vilken duktig kille :) Milian har sovit till 06.30 en enda gång och det gjorde ganska ont i tuttarna ;) De senaste 4 nätterna har han vaknat runt 03 och sen vaknar igen 07. Det ska jag inte alls klaga på! Ja, det var ju supermysigt att bada. Det borde ni testa sen. Lycka till med allt! Kram
Emelie Sofie Ericsson

2014-03-03 @ 06:12:50
Postat av: Lisa

Ja, haha det gör verkligen ont i pattarna, jag har fått gå upp på natten o pumpat :)
Ja måste testa badet :) i Enköping där vi bor så ska dom tyvärr stänga badhuset, vi får göra en utflykt till fyrishov helt enkelt!
Ja tack detsamma :)

2014-03-03 @ 17:55:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback