Senaste dagarna

I onsdags skulle vi ha träffat Fanny men hon blev sjuk. Jättetråkigt :( Ist var vi bara hemma och lekte för oss själva. Ida och mamma kom förbi och lekte med Milian på eftermiddagen. När Milian hade somnat kom Ronja förbi och mös med mig medans Tobias och Tomas var på match. Det är inte så ofta vi ses även fast vi nu även bor nära varandra. Vi får helt enkelt skärpa till oss ;) Många tycker/har sagt att jag och Ronja är lika varandra. Jag vet inte om det är utseende eller till sättet dom menar (förhoppningsvis båda)? Vi tänker och tycker iaf ganska lika om det mesta och kommer alltid överens om saker och ting. Vi tittade iaf på idol och PARADISE HOTEL, åt glass med björnbär och chips & dipp :) Underbart! 

Igår var vi hos Tora på en liten bebis/mamma-träff ;) Det var Jenny, Tora, Emma, Filippa, Angelica, Decibel och så kom Camilla också :) Och sen vi då. Vi blev kvar i ett par timmar som bestod av massa busande. Milian hann bita Decibel 2 gånger!!!! Herregud vilken ångest. Det kändes som att det var jag själv som hade bitit henne. Helt klart mitt fel att han bet henne iaf. Jag hade för dålig koll. Det var riktigt trevligt att träffa dom :) Milian uppskattade att få träffa andra barn efter 1,5 veckas isolering! 

Tora och Filippa :)

Idag har vi haft lekdejt med Freja, Lucas, Selma och deras mammor. Vi lunchade på guntherska innan vi gick till stadsbiblioteket och "rastade" bebisarna :) Det var ett väldigt bra och roligt ställe! 


Imorgon väntar mitt första arbetspass på snart 1 helt år. NEEERRVÖÖÖÖST!

Postat av: ronja

Vad go du är! Jag tycker också att vi måste bli bättre på det!! Du är toppen! Hoppas det går bra idag <3

2014-08-23 @ 15:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback