Sorgligt

Ikväll sålde vi iväg Milians, och våran, allra första vagn. Tänk att Milian har legat i den i 5 månader. Det känns hemskt när man tänker så. Men vi kunde inte ha kvar den. Det tog alldeles för mycket plats att ha två vagnar i våran lilla lägenhet. Det bästa med att vi sålde vagnen är att han har fått en ny som han hittills verkar älska :D Idag somnade han i den inomhus 2 gånger. Han vaknade när vi var och handlade men inget skrik på hela vägen hem. Vad hände? Han brukar ju annars hata att ligga ner i vagnen. Jag håller tummarna för att han fortsätter att trivas liggandes i den nya vagnen. Han kommer iaf få åka i liggdelen ett tag till. Vill inte byta förrän han kan sitta själv. Nu ska jag sova! Godnatt :) 



Postat av: Helena L

Om du skulle sakna vagnen i framtiden kan jag skicka en bild och visa hur det går för den med sin nya ägare ;) Jag träffade nämligen min bror och hans sambo idag och de berättade att de varit i Uppsala och köpt en barnvagn. När de berättade vart i Uppsala de varit förstod jag direkt att det var av er de köpt vagnen :) Hoppas ni trivs bra med den nya :)

Svar: Haha är det sant?! Vilket sammanträffande :D :D Hur hittade du mig? Jag hoppas innerligt att dom blir nöjda för den är ju super ;) Saknar den även fast jag är totalt nykär i den nya :)
Emelie Sofie Ericsson

2014-04-30 @ 21:55:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback