Lördagen

I lördags kom min familj och farmor hit på middag. Mamma ringde på lördagsmorgonen och sa att dom hade tänkt komma så vi hann inte förbereda som vi egentligen hade velat. Vi bjöd iaf på oxfilé (fläsk till mig, hehe) och någon typ av potatisgratäng med Madeirasås :) Gratängen blev jättegod och vi tackar Tomas och Ronja (framförallt Ronja) för det receptet! Det var första gången vi gjorde såsen men den blev faktiskt också riktigt bra :) Till efterrätt blev det chokladmousse med hallon och vit choklad. Tobias tycker att det är väldigt kul att laga mat - fantastiskt! Men jag själv är inte så intresserad, jag är mer intresserad av att äta!! Det är tur att jag har honom :)  

Igår var min födelsedag så i lördags fick jag presenter, IGEN! Det känns som att jag inte gör något annat än att öppna presenter! Av mor och far fick vi iaf en kaffemaskin med tillbehör :D :D Eftersom att preggot inte dricker kaffe så hade dom även köpt choklad till den!! Men nu är det ju bara 1,5 månad kvar tills jag kan dricka kaffe igen :D 
Mina systrar hade köpt kläder till lillprutten och en "toastmaskin" - den gamla har gått sönder så det var perfekt! Kläderna var underbara! Farmor säger varje år att "i år är sista gången ni får presenter när ni fyller år eftersom ni tjänar egna pengar". Men ändå kommer hon med presenter! Denna gång fick jag en godispåse med "en slant" i, som hon säger :) Hon hade även med sig ett "blomstativ" som hon hade hemma och visste att jag ville ha. Det ska jag måla så återkommer jag med resultatet senare :)





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback