Endast 1 månad kvar till BF!

Ja, just precis idag är det ju faktiskt bara en månad kvar till beräknat förlossningsdatum enligt rutinultraljudet. Vi är även idag helt redo för att bli föräldrar. Materiellt åtminstone. Idag hämtade nämligen Tobias babyskyddet som är ett måste för att vi ska kunna ta oss hem efter förlossningen. Vi köpte en begagnad maxi cosi prezi med tillhörande adapter för bugaboo för halva priset mot vad den skulle ha kostat i butik. Den är från 2013 och endast använd i några månader så jag tror att vi gjorde ett bra köp :) Den passar perfekt på vårat chassi och kommer därför att användas när vi tex ska ut och handla eftersom vi slipper väcka lillprutten när vi kliver ur bilen. Vilka smarta grejer det finns!

Såhär ser babyskyddet ut när det sitter fast i chassit :) Perfekt ju!

Idag fick vi även hem täcke, kudde, lakan och påslakan till vagnen så nu har vi nog allt vi behöver - förutom skötväska!
Imorse var jag på gymmet och därmed vägde jag mig. Denna gång stannade vågen på 64,5 kg och det betyder att jag nu har lagt på mig 12,5 kg! Det är några veckor kvar så 15 pannor blir det nog tillslut! Efter gymmet träffade jag upp Sara och gick en sväng på marknaden på vaksala torg :) Sen gick vi ner på stan och träffade Fanny för en fika/lunch. Efter fikat tog vi oss ut till boländerna för att titta på möbler till Fanny. Dagen avslutades med glass och korv på ikea innan hemfärd :) Tobias kom hem 30 minuter tidigare idag. 30 minuter kanske låter löjligt men det är väldigt värdefulla 30 minuter när klockan är 20.30 kan jag lova. Nu ligger jag här och tittar på Tobias som precis har somnat. Jag kan inte vara mer än lycklig :)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback