Helgen

I helgen har vi "boat" genom att handla lite saker till lägenheten. Vi har äntligen köpt en lampa till vardagsrumsfönstret - tack vare Tobias! Vi hittade även en ljusstake/kandelaber på chilli som jag är kär i!! Sen köpte vi en golvljusstake och en toalettpappersrullshållare på chilli. Jag trodde dock att det var för hushållspapper men den var lite för lång för det, haha. Idag hittade vi även en korg att ha kuddar och filtar i :) Nästa inköp blir en ny soffa! Vi är sååå sugna på howardsoffan på chilli. Men först ska vi försöka sälja soffan som vi har nu och se hur mycket vi får för den. 

Passade perfekt att ha 3 rullar på!

Ljusstaken till höger om tv-bänken köpte vi igår :)


Lampan :)

Ljusstaken - i love it!


Såhär blev avgjutningen. När bebisen är här ska vi göra hand- och fotavtryck på den och kanske hänga på nåt fint sidenband i passande färg :) Längtar ihjäl mig!

Idag har vi även varit duktiga och bakat samt gjort två formar med lasagne som vi ska frysa in. Så nu är vi verkligen redo för den första tiden som föräldrar. SÅ KOM UT NU LILLA HJÄRTAT <3
Postat av: sofia jonsson

Fina saker :D
Sån korg har jenny och sebban också :D

Svar: Ja, jag vet. Från rusta? :)
Emelie Sofie Ericsson

2013-11-03 @ 19:13:27
Postat av: Cilla

Vad fint ni har det! Har ju inte varit hemma hos er någon gång! Hoppas jag får komma och hälsa på efter att bäbis kommit och ni har kommit till ro :)

Svar: Självklart får du det :)
Emelie Sofie Ericsson

2013-11-03 @ 23:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback