Nedräkning

Om 24 dagar går jag på semester, min första riktiga betalda 4-veckors-semester! Jag börjar längta lite smått nu när andra börjar gå på semester. Vi har inga riktiga semesterresor planerade eftersom vi kommer ha fullt upp med att flytta och inhandla det som behövs till hemmet och framförallt till Lillprutten. Någon sväng till Länsö och några dagar i södra Sverige med familjen blir det absolut om det hinns med! Vi har även planerat att åka till Ullared med sofia och Tony men det kanske inte blir på semestern, kanske före eller efter. Jag som är en planeringsmänniska skulle nog ha planerat hela semestern redan nu om det inte var för flytten och vår efterlängtade bebis. Allt fokus på det såklart! Så himla spännande och roligt ska det bli :D

 

Vi har fortfarande inte inhandlat någonting till bebis. Inte ett enda klädesplagg. Men snart så! Snart är det dags att beställa barnvagnen eftersom det kan ta upp till två månader att få den :) Lääängtar!

 

 Det är så himla roligt att Tobias kan känna bebisen sparka nu. Allting blir så mycket verkligare för oss båda :) 
 

 

Postat av: Madelaine

Åhhh, vad underbart :) och vad stor magen blivit :)

2013-06-25 @ 00:03:45
Postat av: Helena

Underbara ni!

2013-06-25 @ 13:53:34
Postat av: Sofia!

Vi måste planera in ullared :D Det verkar som att fler vill följa med :) Mathilda o daniel, jenny och filip och säkert fler :) Vi kanske ska bestämma en helg så får alla som kan åka med? :D jättefin bild!!

2013-06-25 @ 16:36:16
Postat av: Ronja

Underbaaaar bild! Du är så vacker i din lilla kula :)

2013-06-25 @ 18:47:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback