Ledig dag

Idag har jag äntligen fått se vår lägenhet och jag älskar den! Den var finare än vad jag hade förväntat mig och jag tror att allting kommer bli så bra! Tapeten i sovrummet var helt okej och till och med golvet i hallen duger till en början. Det enda som jag inte gillar är fondväggen i vardagsrummet. Ska bli så roligt att bygga en soffa + bord av lastpallar på uteplatsen och bygga ett litet rum till bebisen. Köpa ny säng, spjälsäng, måla om, köpa nytt matbord, lampor mm. Nu önskar jag nästan att det var augusti och semester imorgon. Men först har vi två underbara sommarmånader framför oss :)
 
Jag var ute i Björklimage med mamma och barnen idag. Gud så underbart det är med barn! Ett av barnen frågade mig: Har du en bebis i magen? Jag svarade: Ja, tänk att det ligger en liten, liten bebis i min mage. Han frågade: Var kommer den ut nånstans då? Hur söt som helst ju! Jag svarade: Den kommer ut här nere, (och pekade) precis som du gjorde på din mamma :D
 
Nu ikväll har jag spinnat med laget, jätteroligt! Passade även på att väga mig på gymmet och hade faktiskt gått upp ett kilo sen sist jag vägde mig. Nu väger jag 54 kg :)
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback